COGRAS

KeyShot

Klíč pro geniální 3D renderování

KEYSHOT

KeyShot umožňuje na základě 3D CAD modelů a sestav velmi jednoduše, rychle a v reálném čase z tepla kanceláře, vytvořit jejich vysoce přesvědčivé fotorealistické snímky, animace a interaktivní pohledy.

  • KeyShot nevyžaduje žádné specializované znalosti. Importujte 3D model, sestavu, součást, zadejte materiál a máte v reálném čase náhled na hotový výrobek, nerozeznatelný zda skutečně existuje nebo ne. 3D objekty můžete otáčet, zvětšovat/zmenšovat nebo jim přiřazovat různé materiály pomocí myši, okamžitě se zobrazí v náhledu změny. Průhledné materiály budou zobrazeny s lomem světla. Snímky z CAD programů patří nyní minulosti a jsou nahrazeny výstupy z KeyShot.
  • KeyShot obsahuje 6 hlavních tlačítek, namísto stovek parametrů, voleb, posuvníků a nastavení, kterými se „pyšní“ tradiční rendrovací programy. Je to perfektní nástroj pro každého, kdo přichází do styku s 3D daty: průmysloví designéři, konstruktéři, marketingoví specialisté, fotografové, experti na grafiku a další. Jediným limitem je vaše tvořivost.
  •  uvolňuje potenciál výrobních podniků akcelerací tvořivosti, týmové spolupráce, efektivity a v neposlední řadě umožňuje realizovat hodnoty.

KeyVR

Modul pro vytváření virtuální reality.

KeyVR

Podrobný webinář o použití KeyVR

KeyVR news

Nová vylepšení v KeyVR